Livet med en Kooikerhondje!

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2010

Agility för att det är roligt!

Av Felicia Torffvit - 13 augusti 2010 23:17

Har anmält mig och Roxy till Svenska kooikerhondjeklubbens agilitytävling dagen efter rasspecielen. Vi som inte har tränat agility sen i våras! Hur fan ska det gå? Äh, vi gör det för att det är roligt!

Senaste kursen vi gick var hon jätteduktig, men precis som det brukar så avslutades allt med en tävling. Gissa vem som då skulle var den långsammaste kooikern i hela världen? Jo, min Fox. Såklart var pojkvännen med mor och tittade på. Första gången dom såg oss springa agility och Roxy nästintill gick.    Äh, vi hade väl roligt antar jag.

Lenas (pojkvän Hannes mamma) kommentar lät så här när hon stannade till uppe på Ahindret: Vilken vacker utsikt!

Hon gjorde det noga iaf, fick ju inga fel men tiden var kanske inte de lägst siffrorna... Haha, jag älskar min vovve.

Vet ni? Nu i Degeberga, på agilityn, så struntar jag och Roxy i resultatet. Om vi så missar ett hinder så ska vi bara kuta rätt igenom banan! Nu ska vi ha jätteroligt!


Såklart ska vi ställa ut dagen innan på rasspecialen. Ska även hjälpa till under utställningen och bära ut priser till placeringarna. Får se hur det går :) Blir första gången i CHklassen ju!


Gick förresten ett viltspår med Roxy för några dagar sedan. Hon gick jättefint i det med bra tempo och hittade stolt sin klöv i slutet.


Vi har passat Cezná och en pinschervalp i några dagar och dom ska stanna kvar i ytterligare några dagar, medans husse, matte och lillmatte är i Norge och tävlar både viltspår och utställning. Dom tog också med sig våran Stojka och igår gick hon ett viltspår och fick en 1a! Och därmed blev hon Norsk viltspårschampion! Hon har både rosett och medalj. Imorgon ska dom på utställning, så även på söndag då det är en titel på spel. Nordisk eller norsk vinnare, kommer inte ihåg. Men vi önskar lycka till, med både deras pinscher Bizkit och våran Stojka! :)


Till Cezná behöver man inte säga "känn dig som hemma!", det gör hon ändå... Pinschervalpen var lite osäker i början (första timmarna) men nu är hon lika busig som Cezzibus. Hon är inte mycket större än en vuxen Chihuahua, är ju ständigt rädd att trampa henne på tassarna.


Hoppas ni har det bra!

 
 
Anna

Anna

16 augusti 2010 14:29

Roligt att hitta ngn mer som har kooiker! Bra inställning också, man måste komma ihåg att allt inte är blodigt allvar utan det ska vara roligt o alltid lär man sig ngt!:)

http://annastohm.blogg.se

Felicia Torffvit

17 augusti 2010 16:37

Tack :)
Det är alltid kul att hitta fler med kooiker!
Vilken fin blogg du har! Fina djur också :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felicia Torffvit - 14 november 2010 12:35

Ja, ni läste rätt! Har suttit lite med en hemsida nu. Har byggt en på cybersite.nu och jag blev nöjd, så den kommer att finnas kvar. Dock är bara själva sidan klar, information har inte kommit än. Håll koll på sidan! Läs under nytt på s...

Av Felicia Torffvit - 7 november 2010 15:16

Roxys mage:                    Stimmas växande mage, hon har gått en vecka längre än Roxy:    Våra katter hände med på promenad:         -WAAH!! Fy va kallt det är!!!        Zaffran hittade på egna saker mendans jag fot...

Av Felicia Torffvit - 6 november 2010 22:02

Idag åkte vi hemifrån klockan 9 och kom hem trötta men glada vid 17-tiden. Vi har varit vid Blentarp med goldenklubben och spårat. Alltid lika trevligt :) Det regnade så mycket hos oss på morgonen men som tur var så slutade det. Det enda regn som kom...

Av Felicia Torffvit - 4 november 2010 23:39

Vann gjorde en hanen Koda, Callitris Hidalgo Erminia, från Finland och bästa tik blev Hollänska Qunack's Favor Xtra Xublime. Jag åkte till Holland fredag morgon tillsammans med Sabina, Jörgen och Nadine med deras kooikrar Oxo, Mishi och Jena....

Av Felicia Torffvit - 28 oktober 2010 16:52


Augusti Imorgon bitti bär det av med fam Cadier till Holland! På lördag är det nämligen VHNK's årliga Clubmatch, alltså Hollänska Kooikerhondjeklubbens årliga rasspecial! Många kooikrar! Dock stannar min kooiker hemma :) Hon var inte ens an...

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards