Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Felicia Torffvit - 30 juni 2009 19:58

Haha mamma kom hem med skarp huvudvärk och det brukar betyda åska. Lite senare blev det mörka måln och solen försvann. Nu mullrar det och snart blir det värre..... Ska snart stänga av datorn.


Vet att jag har mkt bilder att lägga ut. Från goldenspårandet m.m Sen tänkte jag lägga ut lite bilder i bloggen från när vi var och badade i Åhus hundstrand med valpköpare och lite bilder på söta goldenvalpar (ursöta!!!!!!!). If you want so?   


Vi hade i alla fall jätteroligt och även (faktiskt) jag doppade mig och simmade. Roxy blötade ner tassarna, sen var hon nöjd. Men hon gick faktiskt ut i vattnet tills hon fick vatten upp till magen. Precis när hon sakta vänder sig om för att gå in mot torra land så kommer det en jättevåg rätt över henne bakifrån. Ni skulle sett hennes uttryck, hon såg ut som en dränkt råtta. Haha, stackare. Det var hon inte riktigt berädd på. Hon for upp ur vattnet. Sen låg hon och njöt i gräset i stället och grävde i sanden. Mysiga hund. Valparna lekte hela tiden och for mellan benen på en fram och tillbaka. Och det var nästan omöjligt att se skillnad på dom, förutom när dom var stilla.... Zaffran doppade också bara tassarna och hade vatten upp till magen, men hon gick i mer än en gång. Stojka däremot for ut i vattnet. Det är bara mina hundar som är knäppa i huvet när det gäller vatten. Klart en hund ska tycka det är kul att bada.... Humlan njöt också av vattnet.


Valparna var jättesöta. 12 st sötnosar. http://www.yardpeace.se/index.php - en direktlänk. Ni kan se pappa Fonzy  och mamma Merry längst ner.


Ska stänga datan nu. Bye!

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards