Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 26 september 2008

Av Felicia Torffvit - 26 september 2008 18:13

......man vandrar omkring o man hittar ingenting. Lever på kottar, stenar o bär, man hittar inte rätt man vet inte var man är......"


Det där med att man lever på kottar, stenar o bär stämmer inte riktigt men det andra var rätt nära. Tror ni har hört och gissat vilken låt det är?? Markoolio. Men jag lyssnar verkligen inte på honom, har bara hört låten..


Igår var det orientering på skolan. Nu fattar ni nog typ hur det gick. Lämna aldrig en karta i mina händer... om ni vill komma hem igen alltså.


Jag o Alice gick. Vi startade näst först och kom in näst sist.. 1 h och 57 min tog det för oss o hitta 10 kontroller. Det tog 20 min att bara lista ut åt vilket håll norr låg åt.. Lite pinsammt. Alice trodde det var nästan åt tvärtom håll. Jag var faktiskt tveksam och tyckte att det var åt andra hållet. Men Alice sa "Men kom nu, det är hitåt" sen gick hon och jag fick bara hänga efter. Var tror ni vi hamnade? På andra sidan hela jävla Lilsjödal sjön. Så vi gick tillbaka till lärarna och vi fick en kompass =) och åt vilket håll låg nu norr då? Åt det hållet jag trodde :P Ibland funkar faktiskt hjärnan på mig också. Så där gick 20 minuter "åt skogen". Sen hade vi svårt att lista ut vilka stigar vi skulle ta för att hitta dom 3 sista, så där tog det också tid en stund. Speciellt på den sista.


Dom som fick bäst var Ellen och Claudia. Men Ellen går på orienterings kurs nästan varje dag, så Claudia bara sprang efter (det sa hon själv) För dom tog det bara 27 min!!!!! Men alla visste att dom skulle vinna.


 Tror ni har fått ett gott skratt nu? Det får man väl bjuda på. Nu är det helg, vilket känns skönt! Jag ska till HOLLANDS STORA CLUBSHOW i novenber!! Får åka dit med Sabina och deras familj o hundar, TACK TACK TACK..!!! Jag o Nadina ska ha kul =) Men Roxy är ej anmäld dit. Men till utst i danmark ska hon kanske (om hennes pass blir klart).

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards