Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 30 september 2008

Av Felicia Torffvit - 30 september 2008 21:20

Det gick riktigt bra idag på agilityträningen. Först tränade vi på A-et och slalom.


Sen gick vi till "framår-banan" eller vad man ska kalla den. Det var bara 5 hopphinder i rad. Man skulle träna på att skicka fram hunden. Först satte jag bara Roxy i starten och o ställde jag mig i slutet, sen sa jag "Roxy, framåt" och hon kom i flygande fart över hinderna. Sen sprang jag bredvid och då sprang hon faktiskt framför mig. När jag var på hinder 3 så var hon redan framme, duktig vovve.


Sen var vi på ett ställe där det fanns 7 hopphinder formade som en 8a så man fick träna kombinationer och byten. Där var hon lite slö i början med sen fick hon fart.


3e stället. Där var hon inte alls taggad. Hon jogga typ. Men annars var hon duktig, det var bara farten.


Fick veta en sak. Tycker det är jättebra med kurser istället för o träna själv. Man får så många råd o tips! Dom sa att Roxy saktade in lite och då saktade jag också in och då saktade hon lite till och då gjorde jag samma sak. Jag vill ju att hon ska hänga med. Men dom sa att jag bara ska köra på i samma tempo, även om Roxy börjar springa lite långsammare än jag. Så då gjorde jag det och det funkade jättebra! Hon hade eld i röven! Så det måste jag komma ihåg till nästa gång..


Nästa träning då ska vi ha en klass 1 bana. En liten tävling. Kan säga redan nu att vi får en tid på flera miljoner år och så många fel som är möjligt o få. Nja, okej, vi kanske klarar 1 hopphinder =) Nä men hon är duktig hur det än går. =D

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards