Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Felicia Torffvit - 12 januari 2009 21:23

Tänkte skriva lite från dagarna.


För några dagar sedan hade fin snö som täckte marken, alla träd och växter var vita. Allt var vitt. Men så varar det bara i 1 dygn såklart. Så på morgonen var snön borta och hela marken var täckt av is istället. Jag och Roxy skulle gå till kaninerna och ge dom mat. Roxy sprang omkring helt utan problem och kollade runt på tomten. Medans jag höll på att dratta på ändan hela tiden. Vissa har ju fler ben än andra. Tänkte lite grann på Bambi när jag halkade runt på isen.


Igår fick Roxy ett tomt och rent mjölkpaket som insidan var insmord med leverpastej bacon. Då snackar vi massakrering!!


Roxy kan förresten "snurra" på kommando nu. Det var lätt att lära henne det. Fast "tass" tar ändå hem priset, det lärde hon sig på en knappt halvtimme. Nu kan hon vinka med tassen också, så jag kan stå nån meter från henne och säga tass, hon är jättesöt =)


Det är många som har haft magsjuka i vinter. Det har jag (än så länge i alla fall) sluppit. Men i stället har jag haft en rejäl infektion, urinvägsinfektion. Det låter så äckligt!!!!!!! Men det är bara att man måste kissa ofta och att det kan göra ont, men det slapp jag. I stället hade jag jävligt (ursäkta) ont i magen första dagen, nu vet jag hur det känns att ha en miljon nålar i magen. Tänk er det! Då föredrar man nästan hinken bredvid sängen i stället.


Det har kommit några små möss hit som vill checka in. Idag var det en mus i musfångaren inne i skåpet. Stojka blev heltokig, Rina också. Det stod döda i ögonen på dom. Roxy kollade lite på den, "vad är det med den?" typ. Eftersom det var första musen så åkte vi iväg till Vanås skog och släppte ut den där. Men man vet ej om det fångas fler...


Nu ska jag gå och lägga mig. Natti!

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards