Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Felicia Torffvit - 18 januari 2009 21:19


Det blev ingen promenad i stackedala. Det blev för kallt att låta hundarna sitta i bilen i 2 timmar, då konfan varade. Men jag och mamma åkte iväg till Vanås istället vid 12 tiden och var hemma igen typ halv 3. Så Roxy, Stojka och Tilda fick en mysig promenad. Och vilka snaygga bilder jag fick på Roxy!! Hon är född modell, min älskling! Jag behöver bara peka på en stubbe eller sten och hon hoppar upp direkt och riktigt sträcker på sig! Stojka och Tilda var helt omöjliga, ni hade skrattat och fått ont i magen om ni hade sett som jag höll på. "Vadå sitta på en sten? Här är inget intressant, jag vill ner!" OK, inga poseringsbilder. Vi försöker med att få bilder när dom är i rörelse då. Nej, det var nosen i backen hela tiden och hade man tur så hann man ialla fall fokusera på dom... Jag satte in den på "freeze", som jag kallar den (det är inställningen med en springande gubben, den fryser motiv som är i snabb rörelse, och då fick jag till det ibland). Imorgon laddar jag upp bilderna, är för trött nu.


När vi kom hem blev det en snabb vila och en varm choklad med marsmallows. Vid halv 4 åkte vi till Hässleholms bio och tittade på madagascar 2, inte riktigt den typ av film jag vill se. Jag ville se "Vi hade i alla fall tur med vädret" eller Australia. Men det var Simons tur att välja. Så man hade typ inget val. Men den var inte helt trist ändå.

Sen käkade vi på casablanca, mumsigt. Vi gick också in på hemmakväll lite, men vi köpte/hyrde inget.


Igår var som sagn Kasper och Anna här. Vi snackade katt typ hela kvällen, dom hade tänkt skaffa katt (mamma har haft uppfödning på katter med, så hon kan lite av det också) Dom undrade lite grann om passningar och annat, hur det fungerar med andra djur osv. Sen snackade vi lite olika raser.


När jag tröttnade på att snacka katt så gick jag in till Simon och spelade lite guitar hero (det var ett år sedan jag spelade det sist. Men jag fick ändå "you rock" som kritik eller vad man säger).


Skola imorgon, så nu ska jag och Roxy sussa efter en häftig och händelserik dag.

Natti! Ha det så bra i nya veckan!

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards