Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 16 januari 2009

Av Felicia Torffvit - 16 januari 2009 21:40

Skolan har vaknat till liv. Läxor, uppsattser, arbeten m.m har kommit igång.


Jag börjar få slut på bra kort att lägga ut i bloggen. Senast jag tömde kameran på bilder var den 2a januari. Så bilerna från plåtningen den 5e januari (se inlägget "pictures") är inte ens uppladdade i datorn. Imogon kommer brorsan hit och hans flickvän. Blir kul =)


På söndag går jag upp ca kl 7. Inte så farligt om man tänker på när jag går upp när det är skola (kvart i 6). Först åker vi in om och hämtar Susanne, Linnéa och Wilda och sedan kör vi vidare till Tureholmskyrkan i Sösdala, hela konfagänget ska hålla i gudtjänsten. Efter konfan åker vi till Stackedala med vovvarna (och självklart ska kameran med!!). När jag kommer hem tömmer jag kameran (kanske på lördag, beroende på hur många bilder jag tar i morgon). Nu hoppas jag verkligen att vädret blir bra, annars kommer Roxy få gömma sig under sängen så arg jag blir på vädergudarna!!


Några av er vet ju att mamma har börjat nytt jobb, på Skånetrafiken i Hässleholm. Så efter skolan tar jag bussen till hässleholm (som några vänner också åker så på bussen har jag inte tråkigt ;D). Väl framme vid tågstationen går jag den lilla biten till Skånetrafiken (förutom på fredagar då jag går in om H&M på vägen dit, tex idag, jag hittade en underbart snygg och varm och riktigt skön tröja, jag är riktigt nöjd med mitt köp). Väl framme på Skånetrafiken går jag först in på våning 2 och hämtar en mugg varm choklad och en frukt (helt gratis, där är också en massa pennor, läppsyler, kylskåpsmagneter m.m att plocka helt gratis, såklart står det skånetrafiken på dom, men det gör inget för mig :)) Sedan går jag upp till våning 5 (där mamma och resten av den trevliga personalen arbetar i sina rum). Jag brukar få kolla runt lite på internet och kladda på mammas witheboard =). På våning 5 finns det ett speciellt rum också =) där inne finns en riktigt bra massagestol med många inställningar som jag intog idag =) Så skönt. Jag har jätteroligt på hennes jobb =) Också ett lugnt och bra ställe att göra läxor på, fast det är inte lika kul precis...


Nu önskar jag er en riktigt skön helg!! Jag har varit lite småsjuk nu i veckan och först idag känner jag mig helt helt frisk så jag tänker verkligen ha kul och slappna av under helgen. Ha det bra!!

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards