Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 13 februari 2009

Av Felicia Torffvit - 13 februari 2009 21:29

Nu känner man sig lättad när alla prov och uppsattser är klara. Fast jag har ju kvar So provet om 1a världskriget efter lovet. Engelskan idag gick bra, det var ett rätt litet prov, speciellt om man tänker på hur mycket vi skulle kunna till det. Efter skolan tog jag som vanligt bussen till Centralen i Hässleholm, sen gick jag in på H&M och köpte puder, nya och varma taits och en fin tubkjol (jag har letat jättelänge efter en tubkjol men inte hittat någon som passar bra så nu blev jag riktigt glad).


Min moster Gerd och hennes man Ragnvald var här idag och vi åt lite semlor och vaniljhjärtan. Jag tänkte baka kokostoscakaka idag men det orkade jag inte med. Ragnvald kollade på min kamera och så pratade vi om allt möjligt. Gerd och Ragnvald frågade också om jag ville följa med och titta på en inredningsdesignerbutik i Habo och sedan följa med på kalas. Men i så fall skulle jag fått packa fort som tusan och följa med dem ikväll och jag skulle kommit hem någon dag senare med tåg osv. Just nu ser jah inte vad jag skriver, en kooiker på bushumör siter i mitt knä och försöker klättra upp på ryggen. Men hur som helst, jag tyckte det var för kort tid att packa och det kom lite plötsligt. Men det lät verkligen kul =) Jaja, det blir en annan gång. Nu har Roxy gett upp och lagt sig snällt och fint i mitt knä =)


Imorgon är det alla hjärtansdag, hoppas ni får en trevlig dag och helg (och ledighet för dem som har det!). Hoppas som sagt på soligt väder med mkt snö imorgon. När jag satt inne i klassrummet sneglade man ju ut genom fönstret då o då och fick se ett underbart väder! Hoppas det blir likadant imorgon. Juste, vill ni veta vad vi gjorde under NOn? Vi skulle få fram Metangas genom att elda på en träbit i ett provrör, röken åkte genom ett rör, in i en flaska och sedan ut genom ett annat rör. Gasen gick att tända och den vätska som bildades i flaskan bestod av träsprit och kära, så gissa vad hela klassen och klassrummet luktade efter laborationen? Mina kläder stank kära och träsprit och håret ska vi inte tala om! En kompis i andra klassen gav mig denna komplimang: "Gud vad du stinker, vad har du gjort?!" Och en lärare frågade oss om vi hade hållt på med metangas och sånt, som vi då hade... Nu är i alla fall stanken borta, men duschen står ändå med på göra listan.


Roxy och jag hade ett mysigt litet träningspass ute i snön, riktigt kul =)

Ha det så trevligt!

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards