Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 23 april 2009

Av Felicia Torffvit - 23 april 2009 20:00

Haha ha ha..... XD


Valparna är så roliga! Man kan bara skratta åt dom ibland, haha va taskig jag är ;P

När jag kom in till dom en gång så vaknade alla såklart (hörseln är kommen helt ju), men det var en valp som bara rusade fram utan att se sig för och rakt in i en annan valp som låg och sov, bom! Den som var "tjuren" och sprang in i den andra så lite förvånad ut efteråt, "vad var det som hände?" typ. Medans den andra som fick smällen såg helt chockad ut, tittade lite konstigt runt omkring sig... så söta.


Sen har valparna fått springa runt på golvet och undersöka. Där är ju matte, man den täcker ju inte hela golvet. En av valparna gav sig ut på golvet (där det då var lite halv för den lilla valpen), då kom då Rina in (valparnas mamma). Det var som man kunde höra valpen skrika "MAAAAAAAAAT! JIPPI!!" Den sprang och sprang.... men kom ingenstans! Det såg lite ut som på tecknat, det såg så roligt ut =))


Nu har dom såklart fått äta vanlig mat och dom är ju inte lite kladdiga efteråt heller =)

Sicka sötisar!


Annars är det bra med oss =) I skolan ska vår klass vara med i "Guldvalets magazin" eller vad det heter, en internet tidning som sedan ska ges ut  i papper som vanliga tidningar. Vår klass (+ flera andra, vi är typ 500 eller 700 elever sammanlagt, nnågot av det, kommer inte ihåg) men vi ska i allafall lägga in reportage, artiklar, krönikor osv där.... http://guldvalet.se/magazin3/ Det finns 5 olika magazin och i varje magazin är det 3 eller 4 klasser. Vår klass är med i magazin 3. Ni får gärna titta in där...


Sen kanske vi ska åka till Malmö och titta på ett ungdomsprogram som heter Bobster, tror jag det hette (har aldrig sett det och vet inte vad det är för något, vet du??????) och så ska vi vara med på TV. Vår klass får vara med om mkt..... http://www.svt.se/bobster


Roxy mår prima =)) Pigg och busig och alltid allert för träning. Hon älskar att snurra runt och gå slalom mellan benen, hon är helt tokig!. Speciellt när vi går slalom, ibland naffsar hon mig i knävecket så glad hon är, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!


Jag är en mästare på att skuta upp tråkiga saker, som bla läxor. Men nu måste jag nog gå xD


Någon som ska till Hässleholmsutställningen?

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards