Livet med en Kooikerhondje!

Alla inlägg den 14 april 2009

Av Felicia Torffvit - 14 april 2009 21:34


Spårningen idag blev inställd. Men här är i allafall några av alla fina bilder jag tog på Roxy här om dagen (hade svårt att välja ska ni veta). Här är 2 till som jag har lagt upp på hemsidan i galleriet BILD 1  BILD 2 Tycks?

(som valigt helt oredigerade). Här är också den sena påskbilden, bätte sent än aldrig! Kanske inte så speciell + den kunde vara mer färgglad, jag vet att den är tråkig, men den är ändå enkel och den får duga =)


Agility? Den gick skitbra! Precis som förra! Man blir faktiskt liiiite sugen (och då menar jag verkligen millimilli mini sugen) på att åka ut på en tävling. Men som vanligt skuter jag upp det! Mohaha! Kontaktfälten är rätt bra nu och hon är duktig på att springa ut från mig, nu ska jag bara krossa hennes löjliga åsikt om att man inte kan gå igenom en mörk och böjd tunnel... + att slalomet ska tränas lite till (varför gillar hon att springa in på fel sida? Och nej, jag står inte för nära öppningen). Jaja. Tävlingstiden kommer så småningom. Men när den väl kommer ska vi sopa banan med dom andra!

(Oj, hoppas jag inte sagt något som sedan kommer använas mot mig. Det är rätt många som tjatar om att jag ska tävla...)


Juste, agilityn. Vi tränade bakom- och framförbyten. No problemo. Vet inte vad jag ska skriva? Det gick skitbra, hon gjorde allt jättebra (och sprang genom den långa böjda tunneln, fast den var ju inte mörk så då brukar det inte vara ett problem. Fattar inte varför hon är så konstig! Innan älskade hon tunnlarna...). Men i allafall lärarna sa att det såg jättebra ut och att Roxy är en jätteduktig agilityhund.


I helgen är det konfaläger, fredag till söndag! Blir nog rätt kul =) Nej, nu måste jag gå och sova. Somnade sent igår så är rätt trött (om man ska gå in exat så släckte jag lampan halv 2, satt nämligen uppe med en engelska uppgift som jag av någon konstig anledning trodde var till idag? När vi inte ens har engelska på tisdagar! Så läxan till imorgon är gjord....)

Presentation


Zaffran och Roxy i Sandhammar sommaren 2009.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Äger du en Kooikerhondje?
 Ja
 Nej
 Snart
 Har haft
 Aldrig i livet!
 Vill ha
 Vill inte ha en, men gillar dom ändå

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards