Direktlänk till inlägg 27 mars 2009
(Till er som tävlar i agility, utställning, lydnad m.m)
Har fått några frågor om hur man tillagar kycklinglever (men vilken sorts lever kvittar egentligen, om det är gris eller kyckling osv...) Det är ju rätt så bra godis i ringen! Fick frågor på utställningen, kommentar i blogg och i mail så här kommer en liten beskrivning på hur man gör. Rätt lätt att tillaga.
Lever kan du köpa i vanliga mataffärer. Först ska du koka den, när den är färdigkokt skär du den i mindre bitar och lägger på en plåt, strö lite vitlökssalt över så det bli lite mer smak och låt leverbitarna "torka" i ungnen på låg värme (ca 100-125) i ca 30 minuter (brors på hur stora bitarna är m.m)
Om ni har någon mer fråga så kan ni maila eller bara lämna en kommentar!
Lycka till!
Ja, ni läste rätt! Har suttit lite med en hemsida nu. Har byggt en på cybersite.nu och jag blev nöjd, så den kommer att finnas kvar. Dock är bara själva sidan klar, information har inte kommit än. Håll koll på sidan! Läs under nytt på s...
Idag åkte vi hemifrån klockan 9 och kom hem trötta men glada vid 17-tiden. Vi har varit vid Blentarp med goldenklubben och spårat. Alltid lika trevligt :) Det regnade så mycket hos oss på morgonen men som tur var så slutade det. Det enda regn som kom...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
|||
9 |
10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 | |||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 | 29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|